Daniel Sánchez-Club Nàutic Ciutadella1
Compartir

Es nou fitxatge des Club Nàutic Ciutadella conquesta es campionat de Balears de kayak de mar

Estrena amb nota, com era previsible, des flamant fitxatge des Club Nàutic Ciutadella, Daniel Sánchez Viloria, defensant es colors des club presidit per Rafel Torrent.
Ha estat aquest dissabte matí, en un accidentat Campionat de Balears 2020 de Caiac de Mar celebrat a sa Costa den Blanes, a Calvià, marcat per es fort temporal caigut a Mallorca i que va deixar finalment as més petits (infantils cap a baix) sense competir en aquest Autonòmic. Dins un notable Balear per part de tots es alumnes que prepara es director tècnic CNC, José Luis Moles i com a únic club de Menorca present, destacable es triomf de Sánchez Viloria en Sénior, tot i no dur molt entrenament encara es nou palista des CN Ciutadella.
Campionat de Balears 2020 de Caiac de Mar-Calvià
Malgrat açò, demostraria novament sa seva enorme classe. A part també, gran paper de Tasio Grijalba, qui ha estat uns dies per aquí i tot i només entrenar-se un parell de setmanes en es Moll de la Trona, com tots es palistes de cadet a veterans des CNC, va mostrar un nivell ben notable.
S’única nota negra en aquest tancament de temporada des caiac de mar, es temporal elèctric, de vent i aigua, que va fer presència a migdia a Calvià i què, “per sort” com deia en Moles, va fer que es més petits no sortissin enmig de la mar, “ja que hauria pogut haver-hi problemes”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *