Joan Martínez Escala-CCE Sant Lluís
Compartir

El CCE Sant Lluis i Joan Martinez Escala (Gavà, 1984) han arribat a un acord, per es qual s’entrenador català assumirà ses funcions de director tècnic a sa secció de bàsquet blava sa propera temporada.

Es camins des club i s’entrenador es tornen a creuar després d’una primera etapa en sa què va deixar sa seva petjada professional i humana. Es club lluisser li donàve sa benvinguda un 6 de juny de 2014 i s’acomiadàvem, desitjant-li sa millor de les sorts, es 27 de juny de 2018.

Dos anys després, Rosendo Pons i sa seva directiva no hen dubtat a s’hora de fer-li una nova proposta. Es seu esperit dinamitzador i sa passió que traspua per s’esport són una garantia de feina i compromís, juntament amb es seu inqüestionable coneixement, talent i un caràcter positiu i emprenedor.

I com a prova de sa seva bona feina i que allà on vá deixa un bon record, és sa carta d’agraiment del Boscos, es seu darrer equip on també feia de director tècnic, cosa que diu molt den Joan Martínez.

Martínez Escala compte amb experiència a escala internacional (Dinamarca i Suècia) i com a col·laborador de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears (FBIB). S’entrenador català compaginarà es seu càrrec com a director tècnic des CCE Sant Lluís amb sa direcció de s’equip de Lliga EBA del Pinta Bé CB Es Castell.

Una experiència que ja va viure a Ses Canaletes sa històrica etapa entre 2014 i 2017, una època en sa què Martínez Escala va revelar-se com un home de club.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *