Piragüisme Es Nautic-Moll de la Trona
Compartir

Ha arribat s’hora, sempre que es temps i es vent ho permetin. As Club Nàutic Ciutadella, sa seva junta directiva que presideix Rafel Torrent, ha estat treballant de valent i fent un atent seguiment totes aquestes llargues setmanes respecte de ses informacions oficials, ses recomanacions i ses obligacions en relació a s’afectació des COVID-19, per que sa salut i es benestar des seus socis, esportistes i empleats és una prioritat.

Avui dilluns però som dia 25 de maig, es que vol dir que a Menorca, tal i com va confirmar es govern, entram en Fase 2 i per tant, des de avui mateix es CN Ciutadella podrà donar hora per es que vulguin navegar en ses seccions de vela lleugera i piragüisme que lideren Toni Mascaró i José Luis Moles. Un retorn a s’activitat esportiva en es Moll de la Trona amb tot es protocol des Consejo Superior de Deportes (CSD) i ses màximes mesures de seguretat i higiene, tant per es esportistes, com per tècnics i empleats des Nàutic.
Des de sa junta directiva van tenir clar ja de tot d’una que «no s’ha volgut córrer pe fer les coses bé. No es tracte de córrer o no; s’ha de fer una passa darrera l’altre per fer camí». Després de dos mesos d’inactivitat esportiva a la mar, «sí, hi ha moltes ganes entre els nostres esportistes de vela i piragüisme i esperem que prest puguem tornar a la normalitat» de dos esports que, en molts casos, es realitzen de manera individual i sempre a l’aire lliure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *