Control Físic Infantils-CNC Palma
Compartir

Es palistes des Club Nàutic Ciutadella, en es XXV control físic infantil, a Palma

Control Físic Infantils-CNC Palma

Neus Riera, Alba Jáimez, Haize Quevedo, Nàdia Salvador, Marc Sans i Iván Zornoza, palistes infantils des Club Nàutic Ciutadella, han participat aquest dissabte matí a Mallorca al XXV Control Físic Infantils de ses Illes Balears.

A sa seu des Centre de Tecnificació Illes Balears, en la Príncipes de España de Palma, es palistes d’Es Nàutic han realitzat es controls físics de cada any, a principis de temporada, en aquesta categoria de formació. També hi havia companys des CM Mahón.
Aquest control físic és puntuable, ja que després amb aquesta puntuació es suma a sa XIX Copa Balear de Promoció 2020 de Piragüisme.
Ses proves a Palma de Mallorca han conssistit en salt horitzontal, velocitat 5x10m, flexió de braços, planxa anaeròbica, elasticitat, potència, llançaments de pilotes medicinals de 3kg i resistència general, amb carrera de 2.000 metres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *