SPORTING_Visita MATEU_ORFILA_David_arquimbau
Compartir

L’Sporting de Mahón dessitja un bon Nadal a ses famílies amb fiets ingressats a s’hospital Mateu Orfila

SPORTING_Visita MATEU_ORFILA_David_arquimbau

Una representació del CF Sporting de Mahón va visitar aquesta setmana s’Hospital Mateu Orfila per entregar regals a sa planta de Pediatria. Sa comitiva solidària des club estava formada per es president, Manuel Rojo, i membres des equips de ses categories Regional i Juvenil.

SPORTING_Visita MATEU_ORFILA_David_arquimbau

Sa directora d’infermeria, Bárbara Duque; sa directora de Gestió i Serveis Generals, Noemí Borrás; i es supervisor d’infermeria, Juan Luís Gasín, van rebre es representants de s’equip de futbol i, junts, van visitat ses habitacions des pacients mentre es joves esportistes van ser es encarregats d’entregar es regals as familiars des nadons que han nascut en es últims dies i as fiets que es troben hospitalitzats i desitjar-lis a totes unes bones festes de Nadal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *