Joan Cardona-Mundial Vela clase Finn
Compartir

Es Consell Insular atorga ajudes per valor de 20.000 euros a 24 esportistes destacats de Menorca

Albert Torres-Bronce Mundial Madison Bielorusia

Es Consell Insular ha concedit ajudes per valor de 20.000 euros entre es esportistes menorquins o residents a s’illa que més han destacat en es àmbits nacional, europeu i internacional durant l’any 2018. En concret, s’ajuda s’ha repartit entre esportistes d’elit a partir de sa categoria infantil que han quedat entre es tres primers llocs des campionats d’Espanya, entre es deu primers classificats d’Europa o entre es quinze primers en un mundial durant l’any 2018. D’aquesta manera, es Consell Insular dona suport a ses figures més destacades de s’esport menorquí que no són professionals dintre des seu àmbit. Però que destaquen per es resultats extraordinaris, sempre dintre d’esports individuals.

Entre alguns des esportistes que han rebut aquesta ajuda destaquen es ciclista ciutadellenc Albert Torres, qui va quedar segon as campionat mundial de Madison; es regatista des Club Nàutic Ciutadella Pere Joan Ponsetí Mesquida, de 19 anys; i es també regatista Joan Cardona Méndez, des Club Nàutic de Palma. En total, 24 esportistes s’han pogut beneficiar d’aquest ajut, 7 dels quals són dones. Destaca sa gran presència de regatistes entre es esportistes as quals se’ls ha atorgat aquesta ajuda. Sa resta de disciplines, amb una menor presència, són escacs, tennis platja, atletisme, piragüisme, hípica, karate, tennis, ciclisme, vela i natació.

S’objectiu de ses ajudes repartides és, a banda de reconèixer es bons resultats, finançar sa preparació i participació des esportistes menorquins, valorant sa seva dedicació, compromís i constància.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *