El CCE Sant Lluís es posa apunt a Es Castell

CCE Sant Lluís 19-20
Compartir

El CCE Sant Lluís es posa apunt a Es Castell

Es nou curs arrenca as Castell a causa de les obres de millora de ses torres i llums de Ses Canaletes

CCE Sant Lluís 19-20

La setmana pasada es va produir es primer contacte entre sa plantilla des primer equip 19/20 des CCE Sant Lluís amb es cos tècnic i sa junta directiva amb sa vista posada en s’imminent inici de sa pretemporada.

 

Un total de 17 components de sa plantilla, van causar baixa alguns d’ells per motius laborals, es quadre tècnic, que conformen sa dupla Víctor Pérez – José Luís Domínguez i José María Vidal, com a representant de sa Junta Directiva, va donar visibilitat as nou projecte esportiu per a sa pròxima temporada 2019/20.

En s’acte es van abordar detalls referits a sa pretemporada, es va estructurar sa planificació esportiva i ses dates d’inici per a una organització des treball, sessions d’entrenaments, partits amistosos i inici de sa competició de copa, així com sa signatura de ses respectives llicències federatives per a poder començar a posar càrrega de treball as grup a partir des pròxim dilluns 12.

Pretemporada CCE Sant Lluís

Entre ses noves incorporacions per a sa pròxima campanya es trobaven Joan Pons Mora, Ronis Silva, Alejandro Fernandez, Adria Torres, Bruno Emendatori i Jordi Enseñat. També es trobava es nou segon entrenador de s’equip, José Luís Domínguez, que va ser presentat a sa plantilla.

 

El CCE Sant Lluís ha iniciat aquesta setmana es projecte 2019/20. Es nou curs arrenca as Castell a causa de les obres de millora de ses torres i llums de Ses Canaletes.
T️reball físic i pilota en sa 1a sessió. També dia de presentacions per aus nous fitxatges

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*