Escola d'Estiu 2019 de vela lleujera-WA0021
Compartir

Toni Mascaró i Es Nàutic, a sa recerca de futurs regatistes

Escola d'Estiu 2019 de vela lleujera-WA0021

En marxa i a ple rendiment ja es curs de sa primera quinzena de sl’Escola d’Estiu 2019 de vela lleugera en es Club Nàutic Ciutadella, amb 36 alumnes i esperant ser en sa pròxima quinzena uns 50, lo que suposaria es récord d’alumnat.

En Toni Mascaró, director tècnic de sa secció de vela d’Es Nàutic, destaca que aquests mesos d’estiu sa principal finalitat és “que xalin molt i els nous vulguin seguir amb noltros a l’hivern i per tal finalitat els vonvidam a participar els capvespres amb el grup d’iniciació anual (dos capvespres per setmana), els dimarts i dijous”, ens explica Mascaró, conscient de sa gran importància de fer pedrera amb es més jovenets.

Per açò en s’Escola d’Estiu des CN Ciutadella “donam prioritat en els fillets residents, amb una quota súper econòmica. Com també als fillets joves, que poden començar amb 6 anys i fins als 12, que són el 80 % de les places i el 20 % restant són per joves de 13 a 16″, diu Mascaró, a punt per començar un nou dia de classes en aquest calurós mes de juliol.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *