Volta a Menorca en Patí de Vela
Compartir

Espectacular primera etapa de sa Volta a Menorca en patí de Vela

Volta a Menorca en Patí de Vela

Sa primera etapa de sa Volta a Menorca en Patí de Vela ha arrencat aquest matí des des port de Maó a les 12.30 h i ha arribat a Fornells a les cinc i mitja des capvespre. Sa primera victòria de sa travessa ha estat per Jordi Mateu, des club Mar i Vent de Canet de Mar.

Sa sortida ha estat en navegació en conserva fins Es Grau, on s’expedició ha fet una parada tècnica per arreplegar tota sa flota. Tot seguit, s’ha reprès sa travessa navegant en regata amb un procediment de tres minuts amb un vent d’entre 10 i 12 nusos d’intensitat. Sa competició pròpiament dita ha tingut una durada de dues hores navegant amb un vent de llarg i força ràpid. No hi ha hagut cap incidència i els patins han estat sobre s’aigu cinc hores.

Després d’un recorregut de 23 milles tots els 10 patrons han arribat a Fornells després de les cinc des capvespre, i satisfets per haver pogut sortir de sa rutina habitual dels clubs on practiquen amb els patins. Habitualment fan recorreguts en triangle d’una hora de durada però “avui ha estat espectacular”, comentaven ja a sa platja de Fornells.

v

Classificació

1. Jordi Mateu
2. Jordi Servat
3. Robbert Lerno (Bèlgica)
4. Gregori Contreras
5. Rafael Ulacia
6. Rafel Perera
7. Xavi Recasens
8. Víctor Morales
9. Carles Garcia
10. Pepelu Rueda
Web: voltamenorca.pativelabarcelona.com 

Informa: Raquel Mateos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *