Trofeu Mama i Reina Sofia de Mallorca1
Compartir

Bones sensacions d’Es Nàutic en es ‘Mama Optimist Reina Sofia 2019’

Trofeu Mama i Reina Sofia de Mallorca1

Sa regata Mamà Optimist Trofeu SM La Reina disputada aquests dies de Cincogema baix s’organització del Club Nàutic Portitxol de Mallorca va acabar i amb bones sensacions per es representants des Club Nàutic Ciutadella.

Finalment, gairebé tots acabaven dins es primer terç de sa classificació general: Toni Mesquida 8è categoria sub 13 i 25è de sa general; Pau Torres 28è; Maria Gornès 31è i as darrer dia va protagonitzar una gran millora de més de 15 posicions de sa general;

Lluís Mesquida 32è; Clara Mendoza 37ena i Bernat Soler en es 56. Amb una participació de 127 embarcacions en aquesta nova edició mallorquina, troba es director tècnic des CNC, Antoni Mascaró que és una “bona experiència dins una llarga campanya de preparació d’aquest grupet, que és jove i compta amb molt futur i moltes ganes de millorar i de fer feina”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *