Compartir

Es Nàutic afronta el repte de reeditar el Campionat de Menorca per Equips de pesca submarina

Insular per Equips de pesca submarina

Després que el passat cap de setmana el mal temps obligués a suspendre’l, si no hi ha res de nou, aquest dissabte sí que es viurà, entre el Penyal Vermell i S’Illot de Binicodrell (Es Migjorn Gran) el Campionat de Menorca per Equips 2019 de pesca submarina.

El primer equip del Club Nàutic Ciutadella (Quico de Borja Camps, David Esquivel i Carlos Pérez Vela) i el segon (Jordi Bosch Simó, Bia Marquès i Juan Cardona) parteixen en aquest campionat amb les clares intencions i il·lusió de reeditar el títol i subcampionat aconseguits l’any passat, posició que li va donar l’opció al primer equip de participar en el Campionat d’Espanya 2018.

Des dels dos equips d’Es Nàutic, que també es trobaran aquest dissabte amb altres set equips del CN Villacarlos, hi ha ganes de repetir l’actuació de l’any passat en aquest Campionat de Menorca per Equips, previ a les dues proves del Campionat de Menorca individual que es viuran ja el maig i juny.

Dir que dissabte, en cas de mal temps a la costa sud de Menorca, el campionat es celebraria a la zona entre Punta Pentiner a Punta Ferraduda, al nord.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *