Jordi Torres Copa España Laser Radial del Masnou
Compartir

Jordi Torres (CN Ciutadella) dona es call en sa Copa España Laser Radial de El  Masnou

Tot ha quedat com estava dissabte vespre en sa Copa d’España de Laser Radial del Masnou (Catalunya). Després d’una jornada de diumenge sense poder competir per es poc vent que bufava a sa costa del Maresme, finalment es regatista des Club Nàutic Ciutadella, Jordi Torres, acaba en una digne posició 31 absoluta, de 121 participants de tot el territori espanyol.

Sa competició es va desenvolupar des de divendres 22 as diumenge 24 de març en es Club Nàutic El Masnou, encara que a causa de ses condicions meteorològiques només va ser possible navegar en ses jornades de divendres i dissabte. En total, es van realitzar cinc mangues.

Així pensa es tècnic de vela lleugera des CNC, Toni Mascaró, d’aquesta posició aconseguida per Torres al Masnou: “Trobo que molt bon paper de Jordi Torres; era el seu primer campionat a Radial i podríem dir que gairebé no havia fet res en aquesta classe”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *