Gala Balear Nautica-1
Compartir

Marc Sans i Haize Quevedo, protagonistes d’Es Nàutic en es Balear i sa Gala de Piragüisme

Maratonià cap de setmana per es palistes des Club Nàutic Ciutadella aquest dissabte a Eivissa. Per es matí s’expedició va competir a Sant Antoni en es Campionat de Balears d’Hivern, un Balear que no va anar massa bé as des CNC, ja que d’entrada, Haize Quevedo, no podia viatjar finalment per grip. Tot i que tots es alumnes de José L. Moles acabarien ses seves competicions, es més destacat seria es quart lloc en Infantil B de Marc Sans, dins un Autonòmic en es que Es Nàutic va donar sa cara però sense massa èxit. “Açò és l’esport i toca seguir fent feina. Tots han lluitat i donat la cara”, deia Moles en acabar es Balear 2019.

I ja per es vespre es viuria també a Eivissa la Gala Balear a s’Hotel Putxet, en sa que Sans tornaria a ser protagonista, junt amb Haize Quevedo, que no va viatjar. Quevedo era reconescut per fer tercer  
aleví a sa Lliga Balear de Promoció a K1 i també a K2, junt amb Sans, que sí va poder recollir es guardó. Un fet sense precedents as club aquest doble reconeixement a sa Gala Balear de Haize Quevedo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *