Luis Torra guanya es Trofeu Sant Antoni de automodelisme

Automodelisme- Trofeo Sant Antoni
Compartir

Luis Torra guanya es Trofeu Sant Antoni de automodelisme

Automodelisme- Trofeo Sant Antoni

Es va disputar es trofeu Sant Antoni 2019 de Automodelisme, semblava que es temps podia donar una treva aquell cap de semana, encara que es traçat tenia colques zones un poc humides, des circuit RC Es Cos d’Alaior. Era sa primera prova des campionat de enguany, i es canvis i millores de ses instalacions van agradar a tothom.

Ses manigues clasificatories es van poder disputar amb normalitat, encara que es terreny esteia -i de cada vegada mes- un poc enfengat. Es temps molt igualats entre es participants, as final en Luis Torra va conseguir sa ‘pole’, en Maxi C Coll segon i n’Isma Perez tercer.

Ses finals, vist es mal temps, es va decidir que només es faria una manigue de cada grup, per que sa climatologia es complicava per moments.

En Luis Torre va tornar guanyar, n’Isma segon i en Maxi tercer, despres de unas primeras voltes amb colque fall que ja no va tenir temps per recuperar es temps perdut.

Automodelisme- Trofeo Sant Antoni

A sa final de promoció, aquest any la va guanyar en Xavi Pérez, en Pedro Tocado va ser segon i en Lluís Torra (junior) tercer, es joves apretan enguany i es bona senyal.

En acabar ses carreras, es va fer entrega des trofetjos a nes guanyadors i records a tots es participants, donats per es Consell insular i s’Ajuntament d’Alaior.

Fotos: MXP

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*