Trofeo Farragut
Compartir

Sa flota d’Es Nàutic es fa seu es Trofeu Almirall Farragut 2018

Diumenge migdia ha acabat en aigües de Ciutadella s’edició d’enguany des Trofeu Almirall Farragut 2018, que finalment s’ha pogut celebrar amb èxit i amb un nivell destacat a ses classes de Creuers, Làser 4.7 i Optimist.

Trofeo Farragut

S’han fet una regata costera amb sortida dins sa badia, arribant fins a Far Nati a virar una boia i de nou entrada a port, entre es far i es castell de Sant Nicolau. Vent de direcció Xaloc 110° i d’intensitat 12 – 16n. 

Després de dos intensos dies de vela a Ciutadella es regatistes des club amfitrió han estat es clars dominadors en sa majoria de classes, deixant bastants trofeus del Farragut a ses seves vitrines.

Trofeo Farragut

En Optimist, victòria d’Aitana Cavaller (CNC), seguida dels eivissencs Rodrigo Medin i Jandro Hortensius i de Toni Mesquida, també des CN Ciutadella. En Optimist D, control ciutadellenc amb Marc Matito, Sebastià Llull i Neus Soler.
També en sa Làser 4.7 es protagonisme ha estat des membres d’Es Nàutic, amb podi local a sa general absoluta: David Ponsetí com a guanyador, acompanyat de Toni Vidal i David Sosa.

S’ha de tenir en compte que ses dues primeres fèmines d’Optimist sub-16 són des CNC: Aitana Cavaller i Maria Montaner. També es primer sub-11 Toni Mesquida del CNC i quart de sa general. 

Finalment, en sa vela major des creuers, amb tota sa flota des CNC, triomf final i previsible per es Chica Txeca de Toni Pons, junt amb es Wanderlust d’Antoni Pons i l’Atria de J. Vilafranca.

Trofeo Farragut

Es lliurament de tots es trofeus corresponents a aquest Almirall Farragut 2018 es celebrarà el pròxim cap de setmana a ses instal.lacions del CNC, coincidint amb sa Copa Federació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *