Jose Luis Bahamonde nou entrenador del CCE Sant Lluís

Futbol LNJ 17-18 AtVillacarlos- UD Mahón_
Compartir

Jose Luis Bahamonde nou entrenador del CCE Sant Lluís

Futbol LNJ 17-18 AtVillacarlos- UD Mahón_

S’afecta dominó ja s’he produït. Sa banqueta del CCE Sant Lluís ja te nou inquilí. Jose Luis Bahamonde s’ha convertit en es nou tècnic des primer equip lluisser en substitució de Pere Vadell que ha arribat a un acord per tancar sa seva vinculació amb sa Entitat blava a sa qual va arribar es passat mes de Juny.

Bahamonde, amb àmplia experiència en categoria juvenil nacional, arriba a Ses Canaletes amb una vinculació fins a final de temporada prorrogable a unes altres. Es tècnic serà presentat abans de s’entrenament programat d’aquest capvespre a sa plantilla i ja podrà dirigir a s’equip en es primer partit de lliga davant el CD Migjorn es proper 1 de Desembre. Es nou tècnic blue, es trobava sense equip després des seu pas sa temporada anterior per la UD Mahón de Lliga Nacional Juvenil. Abans, una etapa de sis temporades com a màxim responsable del At. Villacarlos de Lliga Nacional Juvenil i CD Menorca com a tècnic ajudant en s’equip de Divisió d’Honor és es seu bagatge en ses banquetes fins as moment.

1 comentario

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*