homenatge del CCE Sant Lluís a Antonio Riudavets Cardona “És Concu”
Compartir

Merescut homenatge del CCE Sant Lluís a Antonio Riudavets Cardona “És Concu”

homenatge del CCE Sant Lluís a Antonio Riudavets Cardona “És Concu”

Qualsevol entitat esportiva sol fer-se gran i/o perdurar en el temps, gràcies a jugadors, entrenadors, delegats, directius i sobretot per gent com Antonio Riudavets Cardona “És Concu”.

Amb més de 1000 persones omplint Ses Canaletes amb motiu de la presentació de tots els equips, era el millor moment per retre homenatge a “Es Concu”.  Més de 20 anys dedicats al CCE Sant Lluís. Encara que va ser una persona que durant la seva joventut practiqués el bàsquet, coses del destí, acabar durant mes de dues dècades lligat al futbol i especialment a les labors de manteniment i delegat de les antigues instal·lacions d’aquest camp.

Era el que passava més hores a Ses Canaletes de tots, a qualsevol hora que s’arribés al camp, estava ell, o ben netejant, o ben passant el “raspall” al camp de TERRA perquè estigués el més pla possible, pintant les línies abans de cada partit, fins i tot en ocasions fins a dues vegades al dia perquè plovia etc.

Tenia tot sempre apunt, pilotes, material, botes, roba .. Aquesta és una labor que moltes vegades queda oculta darrera d’unes parets o en unes hores del dia en les quals aquest camp es troba buit d’activitat futbolística però que es prepara per a això, amb gent com ell, Siso i molts  altres que han passat i ESPEREM QUE PASSIN.

Que un Club com el nostre funcioni, o almenys ho sembli, és gràcies a gent VOLUNTÀRIA com “ÉS CONCU”, que esta dia a dia, hora a hora, fent una labor d’organització, manteniment, preparació de tot perquè els que estiguuin a Sant Lluís puguin treballar el més a gust possible. VALOREU AQUESTA LABOR I DEMOSTREU-HO.

Jugadors, entrenadors, delegats, pares i altres, apreneu de gent com aquesta, els joves, involucrar-vos en el dia a dia del Club com a fet “ÉS CONCU”, mantingueu les magnifiques instal·lacions de la millor manera possible, perquè el treball VOLUNTARI DE GENT com ELL i molts d’altres sigui el més agradable i fàcil possible.

VESTUARIS, MATERIAL, INSTAL·LACIONS cuideu-ho, gent com “ÉS CONCU”, és la que dia a dia es preocupa perquè estigui tot apunt i moltes vegades no se’ls reconeix la seva labor.

Per tot això, va rebre el merescut homenatge, així com diversos obsequis de part del Club i de l’Ajuntament de Sant Lluís, i a partir d’aquesta temporada es designà el Trofeu de Festes Patronals de categoria regional, com el Trofeu Antonio Riudavets Cardona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *