Germans Ponsetí, Es Nàutic
Compartir

Èxit des germans Ponsetí, CN Ciutadella, en es Balear de Làser Radial i 4.7

S’equip de regates des Club Nàutic Ciutadella de Làser 4.7 sub 16 i Làser Radial ha complert i amb molt bona nota en es Campionat Illes Balears 2018 celebrat a Pollença, en un campionat marcat per un inici sense vent, que va anar augmentant es darrer dia.

Dins es bons resultats des CN Ciutadella, destacables es germans Ponsetí; en David es proclamava subcampió balear de Làser 4.7 i en Pere, campió de Làser Radial.

Amb vent aquest diumenge ses coses canviaven a Mallorca i qui anava primer de Radial amb poc vent i semblava invencible veia com ahir Pere Ponsetí (CNC) feia valer sa seva bona forma fisica i feia primer i campió de Balears.

En Làser 4.7 aquests dies inicials de poc vent David Ponsetí patia per estar aprop des primers però ahir ho feia molt bé i pujava a sa segona plaça de sa general i d’aquesta manera, subcampió balear sub-16.

Per a Chantal Cavaller, també des CN Ciutadella, era sa seva primera regata de Làser i malgrat quedar per sa meitat ho feia molt bé; era setena finalment i segona sub-17, comptant que sa Radial és olímpica femenina i hi havia algunes dones de molt bon nivell nacional. Es seu company, Jordi Torres, va començar molt bé però aniria perdent un poc, essent novè sub-17 i Toni Vidal acabava bé es campionat tot i que sense vent havia perdut massa.

Laia Mendoza (CNC), en Làser 4.7, era sa 24 de sa general i finalment cinquena en sub-16.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *