Fisics - PRE
Compartir

 Físics salta as tatamis de karate i kempo

Fisics - PRE

Aquest cap de setmana 10 karatekes des Físics saltaran asl tatami per a disputar es Campionat de Balears en ses categories de cadet a sènior (a partir de 14 anys) Judith Álvarez, Neus Marquet, Adrià López, Rafel González i Julen Triay en Cadet, Victor Marqués i Judith García en júnior i Francesc Sanz, Manel Bosch i Cristina Pons en sub-21 que aquests darrers també disputaran sa categoria sènior.

Tots ells acompanyats des dos tècnics des club Pere Calafat i Jesús Triay (Shuto) així com també viatjaran amb s’expedició es dos col·legiats José L. Taltavull i Toni Ribot. 

Des de sa direcció des club confien en tronar de Mallorca amb varis títols, ja que es estat de forma des representants des club de ponent és realment bo, com ho han demostrat en sa passada lliga nacional a Àvila. Una vegada realitzat es campionat i amb sa decisió des seleccionadors autonòmics, es proper dia 15 esperem sa llista dels seleccionats per es Nacional des dies 23 as 25 de novembre a Ponferrada, Ciutat on es disputarà es Campionat d’Espanya de ses categories cadet, júnior i sub-21. 

Per altre banda i per primera vegada es professor de Kempo des gimnàs Físics, Nixon Cotrina competirà en una velada d’arts marcials a Madrid i en sa que lluitarà en quatre modalitats diferents; lluita per punts (point fight) Lluita contínua (Ligh contact) defensa personal i kata (tècnica). Destacar que es combat que realitzarà davant es lluitador internacional Ismael Niang està considerat com un des combats estel·lars de sa vel.lada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *