7a EXHIBICIÓ DE KARATE DE SANT LLORENÇ 2018
Compartir

Nombrós públic a sa  7a exhibició de Karate de Sant Llorenç 2018

7a EXHIBICIÓ DE KARATE DE SANT LLORENÇ 2018

Ahir dimecres a les 19:30 hores a sa plaça d’Es Ramal d’Alaior es va desenvolupar sa 7a exhibició de Karate de Sant Llorenç 2018, que després del gràn exit de ses primeres edicions es va voler repetir amb una gran trobada de karateques locals. 

Aquesta exhibició de karate ha estat organitzada per es Club Karate Alaior amb sa col·laboració de s’Ajuntament d’Alaior.
En aquesta edició hi van participar 34 esportistes locals, es quals van realitzar diferents mostres practiques d’aquest esport. 

S’exhibició s’ha desenvolupat durant una hora i tres quarts, on s’ha plasmat a sa plaça en primer lloc un bon escalfament per aquesta activitat, on després s’ha passat a realitzar diferentes demostracions tant a nivell conjunt i per grups. 

Ressaltar es gran ambient de públic que s’ha concentrat a la plaça des ramal per presenciar aquesta 7a exhibició de Karate de Sant Llorenç

Posteriorment es regidor d’esports de s’Ajuntament d’Alaior, Rafel Quintana, va fer entrega d’un detall a cada participant i un record as Club Karate d’Alaior, representat per es seu president, Tomé Carreras, per aquesta exhibició en ses Festes de Sant Llorenç 2018.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *