Presència del CN Ciutadella en el Descenso del Sella 2018
Compartir

Presència des CN Ciutadella en es ‘Descenso del Sella 2018’

Presència del CN Ciutadella en el Descenso del Sella 2018

Es palistes del Club Nàutic Ciutadella, Gabriel Caldentey i Antoni Moll, es preparen per viure una gran aventura aquest cap de setmana, ja que per primera vegada participaran en es conegut ‘Descenso del Sella 2018′.

Els dos veterans esportistes d’Es Nàutic seran es primers federats des club que competeixen a un des descensos més importants del món i hi van carregats de ganes i il·lusió de xalar d’una experiència única.

Caldentey i Moll es trabaran un ‘Descenso del Sella’ que té uns 15 quilòmetres de recorregut i que es converteix en tota una festa de s’esport aquàtic. Aquesta competició es durà a terme en es Parque Nacional de los Picos de Europa, on es dos palistes des CN Ciutadella fien deixar es pavelló ben alt.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *