ESCAFANDRISME CN Ciutadella
Compartir

Es CN Ciutadella t’obre ses portes as fons de la mar

ESCAFANDRISME CN Ciutadella

Per aquest dissabte dia 14 de juliol matí, a partir de les 9 hores, sa secció d’escafandrisme des Club Nàutic Ciutadella ha preparat una sessió oberta de batejos de busseig per a tothom que vulgui experimentar una activitat única en les nostres aigües. Es CN Ciutadella i es seu centre de busseig t’obre sa porta a la mar amb es seus instructor i monitors experts, excel·lents coneixedors d’aquesta costa. 

Dirigit per s’instructor de busseig des CN Ciutadella, Julián Rodríguez, acompanyat per un grup de bussejadors d’Es Nàutic, et descobriran alguns des millors i més segurs racons per a sa teva primera immersió. I serà de manera gratuïta ja que només s’ha de pagar un segur de 5€ per persona. 

A punt per provar es submarinisme per primera vegada? Aquesta és s’oportunitat de descobrir es món submarí en un sol dia i pel CN Ciutadella no es tracta només de portar-te una estoneta de sa mà a Sota l’aigua, sinó que pretenem que experimentis ses primeres sensacions d’un submarinista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *