CREUERS-Chica Checa regata Fornells-Ciutadella
Compartir

Chica Checa guanya una emocionant regata Fornells-Ciutadella

CREUERS-Chica Checa regata Fornells-Ciutadella

Triomf des Club Nàutic Ciutadella en creuers es passat diumenge. Després de celebrar un dia abans ses proves de sa regata, Memorial Miguel Marquès, organitzades per es Club Nàutic Fornells, es dia següent es va celebrar sa tradicional regata amb sortida dins es mateix port forneller, amb destinació final a s’entrada des port de Ciutadella, amb un recorregut aproximat de 23 milles.

I es creuer des CN Ciutadella, Chica Checa, de Toni Pons, era es primer en arribar a ponent, tot juts per davant del Liberty, de Virgínia Petrus; i del Lamp, de Joan Pons. Es seguien, l’Alba de Carlos M. Pons i Atria, de Joan Vilafranca, d’un total d’una desena de creuers participants.
Per animar sa prova, i amb es fi que s’arribada a Ciutadella fos més igualada, es va calcular sa compensació de cada embarcació, per donar sa sortida en compensat. Sa sortida as primer creuer era a les 10:30h des matí, i successivament, fins sa darrera, que sortiria a les 11:35h.

Es dia es presentava radiant, es primers creuers van sortir amb bon vent, però així com anava transcorrent es dia es va anar calmant. Sa flota es va anar agrupant a sa alçada des Far Nati de Ciutadella i des d’aquí va haver-hi una polida lluita fins as final, amb arribada de foto ‘finish’. As final, triomf per Chica Checa, que segueix agrandant es seu llegat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *