BALEARCROSS
Compartir

Diumenge es celebra as campionat balear de cross a Son Parc amb bones previsions

BALEARCROSS

Aquest diumenge dia 11, es celebra as Camp de Golf de Son Parc Menorca, a partir de les 10.00h es campionat balear escolar (infantil- cadet-juvenil) i a la vegada es junior, promesa i absolut. Organitzat per es Govern Balear i sa Federació Balear d’Atletisme.

S’espera una participació d’entre 200 i 300 atletes entre federats i escolars. En aquest campionat es competeix a nivell individual i a la vegada per equips. Es millors atletes de cada categoria es classificaran per es campionat d’Espanya d’autonomies. Mentre que es equips guanyadors (suma de ses puntuacions des seus atletes) podran participar as campionat d’Espanya de cros de clubs.

Respecte a ses possibilitats de medalla de sa delegació menorquina, hi ha bones opcions a sa categoria absoluta amb Rafel quintana (Ada Calvia) que ha guanyat es darrers anys i na Maria Pallicer (CA Montuiri) que va ser 4a l’any passat. També na Marina Bagur (FC Barcelona), Xavier Torras (Cecome Menorca Atl. CCE) i en Sergi Reurer (Lô Esport) a categoria promesa estan entre es favorits. Hi ha també esperances dipositades amb s’equip junior de Lô Esport, ja que sa temporada passada, van ser campions per equips.

Cross Menorca 201617

Es circuit és es mateix on es celebra freqüentment ses final insulars de cross, medeix fins a 2km i està considerat dels millors de les illes.

Informa: Andrés Pulido/Delegat de Menorca Federació d’Atletisme de les Illes Balears

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *