Tret de sortida as XX Campionat de La Bolla per equips 

PARTIDA LLIGUETA Joc de La Bolla2
Compartir

Tret de sortida as XX Campionat de La Bolla per equips

PARTIDA LLIGUETA Joc de La Bolla

Aquest Dijous es donarà es tret de sortida as XX Campionat de La Bolla per equips, amb motiu de sa Diada del Poble de Menorca. Es Jugadero de La Bolla, situat as C/ Sant Lluís 56, as local des Restaurant La Bolla, serà testimoni d’una tradició que només es conserva a Sant Lluís.

Tres seran els equips participants, composats per sis jugadors cadasqun. Es Moliners, es Tords Negres i Es 9 Mosset lluitaran per aconseguir es títol, que es decidirà a sa final que es jugarà es proper dissabte, dia 20 de Gener, 18 hores. 

A aquesta final hi arribaran es dos primers classificats de sa lligueta que enfrontarà als tres equips, essent sa partida inaugural Es 9 Mosset i Es Tords Negres, aquest Dijous. Día 18 de Gener s’enfrontaran Es Moliners i Es Tords Negres i día 19 sa darrera partida de sa lligueta, entre Es 9 Mosset i Es Moliners. Totes ses partides s’iniciaran a les 19:30 hores. 

Aquest Campionat forma part de programa d’actes amb motiu de sa celebració de Sant Antoni, Diada del Poble de Menorca, i està organitzat pel CCE Sant Lluís i es Consell Insular de Menorca.

Informa: Xus Rotger

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*