Menorca present a ses pre-seleccions balear cadet i infantil de bàsquet

Menorquins pre-seleccions balear cadet i infantil de bàsquet
Compartir

Menorca present a ses pre-seleccions balear cadet i infantil de bàsquet

Menorquins pre-seleccions balear cadet i infantil de bàsquet

 

Gerard García, del CCE Sant Lluís; Enric Huguet, del CD Alcázar, Joan Bosch, del CB Boscos, en al.lots i Paula Carretero, Elisabeth Jover, Marta López, del CB Boscos, Elsa Batalla, del CD Alcázar y Alicia Puerta, de La Salle Mahón, en al.lotes, en INFANTIL i Pau Pons, del CCE Sant Lluís, en al.lots i Judith Villalonga, Mireia Rotger, del CD Alcázar; Andrea Fernández, del CB Ferreries i Clara Llufriu, CB Boscos, en al.lotes, en CADET han estat pre-selecció per Balears per jugar as Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Jordi Anglada, será es seleccionador Infantil Masculino.

Sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears ha organitzat des 12 as 15 d’octubre a Llucmajor una concentració de ses pre-seleccions cadet i infantil (masculí i femení) que aprofitaran aquests quatre dies per treballar amb sa mirada posada as Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es disputarà sa primera setmana de gener. 

Seran quatre dies intensos de feina i sessions d’entrenament en jornada de dematí i capvespre llevat des diumenge que serà es dematí.

Es al.lots i al.lotes de Menorca i Pitiüses que han estat pre-seleccionats rebran as llarg d’aquesta setmana el seu pla de viatge.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*