Cartel Torneig Internacional Vacances de menorca de volei
Compartir

Aquest cap de setmana torneig Vacances Menorca Resort de volei a CiutadellaCartel Torneig Internacional Vacances de menorca de volei

Es Club voleibol Ciutadella no atura. Després de triomfar as dos tornejos jugats a fora de s’illa -Ciutat de Palma i Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona-, ara ja toca gaudir de s’equip a sa nostra illa per que es seu seguidors puguin comprovar ses evolucions des nou Avaca de Menorca 2017/18.

Aquest cap de setmana, de divendres a diumenge, cada dia a les 19.00h, el “poli” de Ciutadella es vestirà de gala per acullir el Torneig Internacional ‘Vacances Menorca Resort – Trofeu “Baleària’, amb la visita de s’equip de sa Superliga Iberdrola, CVB Barça i de ses franceses de sa Ligue A des Volley-Ball Club Chamalières, que no ho posaran gens fàcil a l’Avarca de Menorca.

Com a detall cap es seus seguidors sa entrada sera lliure

El torneig servirà també per poder fer-se soci o renovar es carnet. De dijous a diumenge as mateix poliesportiu, de les 18.00 a 21.00 hores, hi haurà la taula preparada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *