Lluna Plena- Presentació
Compartir

Nou recorregut i ecocompromis, a la Nit de la Lluna Plena

Lluna Plena- Presentació

Cartell Lluna Plena 2017La quarta edició de la Nit de la Lluna Plena tindrà lloc el proper divendres 4 d’agost a Sant Lluís, a les 21 hores. Serà la culminació de moltes hores de treball previ amb l’objectiu d’oferir un dels esdeveniments més importants de l’estiu menorquí. L’objectiu amb el que parteix la organització, enguany, és el de convertir l’esdeveniment en sostenible intentant generar el menor impacte possible de residus.

Amb aquesta intenció han presentat l’acte la batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, el gerent de Base Deportes Benito, José Maria Pons, el gerent de Biosport Menorca, Toni Capó, i el president de la secció d’atletisme del CCE Sant Lluís, Ricardo Sintes.

A dia d’avui ja s’han superat les 230 inscripcions d’una cursa que compta amb dues distàncies, els 5KM que tindran un nou recorregut, i els 10KM que serà molt similar al dels darrers anys i que arriba fins a la mar per gaudir de les vistes, a Biniancolla, abans de tornar cap a Sant Lluís. Les dues curses tindran dos avituallaments cada una, un aproximadament a la meitat del recorregut i l’altra a meta.

El punt de partida serà al camp annexa de futbol 7 al Centre Esportiu Municipal de Sant Lluís de Ses Canaletes. Allà podran recollir els dorsals tots els participants, a partir de les 17.30 el mateix dia de la cursa, on també s’oferirà servei de guarda-roba i dutxes, així com avituallament final i festa amb música i torrada amb preus popular al acabar.

“És una gran satisfacció que aquesta cursa popular es consolidi cada vegada més, agafi més prestigi i ho faci a Sant Lluís”, assegura la batlessa, que afegeix que “el principal atractiu de l’esdeveniment, a banda de l’encant de Sant Lluís i el seu entorn, és que es fa el vespre i amb un ambient popular que l’obre a tothom, a qualsevol nivell i ritme, i que les famílies puguin gaudir-la tots junts”.

“La cursa requereix d’un desplegament de recursos humans tan important entre Policia Local, Protecció Civil i l’Àrea d’Esports de Sant Lluís que si que es pot dir que és una mena d’entrenament per les festes de Sant Lluís”, assegura Morlà.

Montse Morlà, batlessa de Sant Lluís:

La part tècnica de la cursa correspon a la secció d’atletisme del CCE Sant Lluís, i el seu president, Ricardo Sintes, explica que “el recorregut dels 5KM li donam més pes a l’interior del poble per a que es doni més ambient de gent animant, on faran dues voltes abans d’agafar el tram natural que forma part de l’antic corregut cap a Torret”.

Tot i que es tracta d’un esdeveniment no competitiu, Sintes recomana “que la gent vagi ben hidratada, tot i que hi haurà avituallament, que es dugui calçat esportiu còmode i també l’ús de frontal tot i que cada any hi ha hagut prou llum”.

Ricardo Sintes, secció d’atletisme del CCE Sant Lluís:

Pel que fa al patrocinador de la cursa, Base Deportes Benito, José María Pons es mostra molt satisfet de col·laborar amb aquest esdeveniment que ja s’ha portat a terme a altres indrets com Canàries, Sitges, Castelló, Viladecans i fins i tot per Àfrica de la mà de Runnering. “És un tipo d’esdeveniment que va molt més enllà de la cursa i que s’ha de gaudir de forma completa”. Els dorsals i les camisetes es podran recollir a la botiga de Base Deportes Benito de Maó fins l’1 d’agost.

L’acte el va tancar Toni Capó, qui no dubte que “a nivell organitzatiu és una de les proves on Biosport Menorca es sent més recolzat, tenim el suport de Base Deportes Benito, una empresa amb més de 40 anys d’experiència lligats a l’esport i al material tècnic, de l’Ajuntament de Sant Lluís i concretament de l’Àrea d’Esports i altres àrees transversals on es fa un gran esforç de reunions per coordinar ja que és un de l’esdeveniment més participatius i del Centre Cultural Esportiu que ens ofereix la seva ajuda i una sèrie de voluntaris, entre 50 i 60 persones participen en l’organització”.

Capó deixa clar que “la decisió dels dos recorreguts sorgeix a partir de suggerències que ens han fet altres anys i que hem tingut en compta per millorar el que oferim” i que la Nit de la Lluna Plena “és una cursa familiar, oberta a tothom, ho enfoquem com una festa i si algú no pot córrer, pot venir a passar la vetllada”.

Toni Capó, Biosport Menorca:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *