Cursa Sant Martí 2017 (
Compartir

Vicent Huguet guanya sa Cursa de Sant Martí aprofitant una escapada just sortir

Cursa Sant Martí 2017

Una any més es Club Ciclista Centre de S’Illa amb sa col.laboració de s’Ajuntament d’Es Mercadal, ha organitzat sa Cursa Ciclista de Sant Martí, puntuable per a sa Challege de Menorca de carretera. Cursa enmarcada dins es programa de Festes de Sant Martí 2017.
Es corredors han donat 30 voltes a un circuit de 800 mts. dins s’urbanització de Biniaumaia. Es traçat curt pero exigent amb s’afegit de sa calor que feia ha fet que sa cursa fos bén dura.
Es guanyador Viçent Huguet, corredor des club organitzador, a protagonitzat una escapada a ses primeres voltes de sa cursa i ha pogut mantenir i controlar sa distancia agafada, lo que l’hi ha valgut per arribar en sol.litari a sa Meta.

Guanyadors

Sa classificació per categories ha estat sa seguent:
1º Classificat Cadet: Ruben Muñoz (G.E.P)
1º Classificat Open: Viçent Huguet ( C.C.I.)
2º Classificat Open: Roberto Ledesma (G.E.P.)
3º Classificat Open: Gregorio Marqués (C.C.I.)
S’entrega de Trofeus s’ha fet as final de sa cursa amb sa presencia de sa regidora de s’Ajuntament d’Es Mercadal  Vannesa Vinent.
Es Club Ciclista Centre de S’Illa vol agraïr, la col.laboració de s’Ajuntament d’Es Mercadal, per dur a terme aquesta cursa, també s’ajuda des voluntaris des Club, i as seu sponsor Pizzeria Bobby així com a tots es participants que han vingut amb aquest dia de calor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *