Campionat Balear de Petanca Adaptada
Compartir

Cabecera Club Vidalba

Participació de dues tripletes  des Club Vidalba as campionat Balear de Petanca Adaptada

Medalla de bronze balear per a s’equip femení de Vidalba

Campionat Balear de Petanca Adaptada

Així és. S’equip femení des Club Vidalba que va participar, dissabte dia 3 de juny, as Campionat Balear de Petanca Adaptada van complir s’objectiu, tornar a casa amb medalla, de bronze en aquest cas. Es primer classificat, va ser s’equip d’Estel Nou, i es segon s’equip de Mater Isla, ambdós de Mallorca.

Campionat Balear de Petanca Adaptada

Ses pistes de petanca de sa Delegació a Palma van ser escenari  de tot un dia de partides, d’esforç i de lluita, des de s’amistat, per aconseguir classificar-se i, a poder ser, merèixer guardó. Enguany s’equip masculí des Club Vidalba no va sortir tant ben parat com l’any passat, tot i fer molts mèrits.

Campionat Balear de Petanca Adaptada

Enhorabona a na Laura M, na Laura J, na Sandra, i na Cati M., a s’equip masculí integrat per n’Oscar, en Richi, en Marcos, i en Dani S., a na Cati R., i a na Tònia que els van acompanyar com a entrenadora i delegada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *