Mateo-Mercadal, fitxatges CCE Sant Lluís
Compartir

Nacho Mateo i David Mercadal, primers fitxatges del CCE Sant Lluís 17-18

Mateo-Mercadal, fitxatges CCE Sant Lluís

Es dos primers jugadors que arriben a Ses Canaletes per reforçar ’equip Regional Preferent del CCE Sant Lluís són David Mercadal i Nacho Mateo, tots dos procedents des CD Menorca on han desenvolupat gairebé tota sa seva vida esportiva.
David Mercadal, és un central esquerrà que pot també ocupar es lateral i que arriba a Entitat lluïssera després de completar mitja temporada amb s’equip maonès després de finalitzar es seus estudis i incorporar-se a sa plantilla menorquina as mes de desembre. Es jugador, és des considerats, un home d’equip, i arriba amb sa il·lusió d’aportar es seu granet de sorra as nou projecte.
Nacho Mateo per sa seva banda, és un davanter centre de 26 anys i que aquesta temporada acumulà 9 gols entre Copa i Lliga amb es seu anterior equip. Mateo es un home que viu aliat amb es gol i que desarrolla moltes altres facetes dins a estructura tactica de s’equip. Es nou davanter lluïsser arriba a Ses Canaletes amb sa il·lusió de treballar per s’equip e intentar millor as seu registre de gols que a la vegada beneficiaran as conjunt.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *