3x3 Trasmediterranea-Presentació
Compartir

Has jugat mai a bàsquet enmig de la mar?

Presentat el 3×3 Trasmediterranea

3x3 Trasmediterranea-Presentació

 

Sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears ha organitzat per es proper dia 2 de juliol juntament amb Trasmediterranea es primer 3×3 que es farà a un ferry mentre fa sa seva ruta entre Palma i Maó.
És una competició oberta a tots es fiets i fietes en edat mini i infantil que es desenvoluparà a Mallorca i Menorca. Es dies 28 de maig (Menorca) i 4 de juny (Mallorca) es jugaran ses fases prèvies de cada categoria. Es equips que es classifiquin per a la fase final jugaran es partits decisius a sa coberta des vaixell Tenacia de Trasmediterranea mentre cobreix sa ruta Palma – Maó – Palma.
Abans, però, es faran ses fases classificatòries a cada illa. A Menorca serà a Ciutadella, Ferreries i Maó. A Mallorca a Pollença, Capdepera i Palma.
Dissabte, es President de la FBIB, Juanjo Talens, es Director Comercial de Trasmediterranea, Miguel Pardo i Antonio Mercant, responsable de Relacions Institucionals a Balears de sa naviera, han presentat sa competició a sa coberta des Tenacia. Pardo ha destacat que “a l’any des centenari de Trasmediterranea ens agrada sentir que som joves i obrir noves línies i projectes”. A més a més ha afegit que “donar l’oportunitat de fer una cosa diferent a nins i nines de les Illes és una idea que no podíem deixar passar”.

Per sa seva banda, es president de sa FBIB, Juanjo Talens, ha agrait sa col.laboració de Trasmediterranea a s’any des seu centenari i ha destacat “la novetat que suposa plantejar un torneig d’aquestes característiques amb un format tant diferent”. Talens ha afegit que “un dels objectius que ens vàrem marcar a la nostra arribada era promocionar, impulsar i dinamitzar el bàsquet a les Illes. 

La setmana que ve s’obrirà es termini per formalitzar sa inscripció. Es farà a través de la pàgina web de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *