conveni_entitats_esportives
Compartir

S’Ajuntament de Maó renova el conveni de col·laboració amb ses entitats esportives de sa ciutat

conveni_entitats_esportives

Des de l’any passat, ses entitats signen un mateix conveni, mitjançant es qual gaudeixen de descomptes en l’ús de ses instal·lacions esportives municipals, i es comprometen a a asumir diverses contraprestacions de carácter social.

Aquesta setmana, s’ha dut a terme sa renovació des conveni marc amb ses entitats esportives que fan ús de ses instal·lacions esportives municipals.

L’any passat, per primera vegada totes ses entitats van signar un mateix conveni, pel qual totes han gaudit dels mateixos descomptes en l’ús de ses instal·lacions municipals. A més, amb el nou conveni, ses entitats han d’assumir una sèrie de contraprestacions, com la d’acollir sense cost un nombre determinat d’usuaris derivats dels Serveis Socials de s’Ajuntament, participar en sa Festa de s’Esport o  fer tallers as Casal Jove.

Es regidor d’Esports, Carlos Montes, ha assenyalat que “gràcies a aquests convenis més de vint persones derivades dels Serveis Socials han pogut fer ús d’aquestes entitats en igualtat de condicions”, i ha assegurat que aquest conveni “permet enriquir socialment i esportivament la nostra ciutat”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *