Maó celebra una nova edició de sa festa de s’Esport

Festa de s'Esport-Presentacio
Compartir

Maó celebra una nova edició de sa festa de s’Esport

Sa segona edició de la cursa La segona edició de la cursa segona edició de la cursa Corre Mô estarà dedicada al desè aniversari de l estarà dedicada al desè aniversari de l estarà dedicada al desè aniversari de l’Hospital Mateu Hospital Mateu Orfila

Festa de s'Esport-Presentacio

S’ha presentat a s’Hospital Mateu Orfila sa Festa de s’Esport, en es marc de sa qual tindrà lloc sa segona edició de sa cursa Corre Mô, que enguany estarà dedicada a nes desè aniversari de s’Hospital Mateu Orfila. 

S’acte de presentació ha comptat amb sa presència de Carlos Montes, regidor d’Esports de s’Ajuntament de Maó, d’Antoni Gómez Arbona, gerent de s’Àrea de Salut de Menorca, des Dr. Fernando Salom, cap des Gabinet de Medicina Esportiva des Consell Insular de Menorca, de Ricard Sintes, del CCE Sant Lluís, i de Josep Garriga, tècnic esportiu de s’Ajuntament.

Cartell Festa Esport 2017Festa de l’ Festa de l’Esport

Carlos Montes, ha explicat que sa Festa de l’Esport tindrà lloc es pròxim diumenge, 9 d’abril, de 10 a 13 hores, a sa plaça de s’Esplanada i as carrer de Ses Moreres, en es marc des Dia Internacional de s’Esport, i comptarà amb un nombre important d’entitats esportives, que s’aplegaran as centre de sa ciutat per promocionar ses seves activitats entre sa ciutadania. 

Montes ha assenyalat que s’objectiu de s’Ajuntament és “fomentar l’esport en totes les direccions i en totes les edats”, i ha afirmat que “per a nosaltres és un plaer poder dir que la nostra ciutat disposa d’una xarxa associativa esportiva molt important, i creiem que el fet de poder desplaçar-la al centre de Maó, i que qualsevol ciutadà hi pugui interactuar i obtenir informació de primera mà, és beneficiós en les dues direccions”.

Corre Mô celebra el desè aniversari d de l’Hospital Mateu Orfila Corre Mo 2017

Sa segona edició de sa cursa Corre Mô s’emmarca en es actes de sa Festa de s’Esport, i estarà dedicada a nes desè
aniversari de s’Hospital Mateu Orfila. 

En aquest sentit, Antoni Gómez Arbona, gerent de s’Àrea de Salut de Menorca, ha assenyalat que aquesta serà sa primera activitat de sa celebració des deu anys de s’hospital, i ha subratllat que han volgut que el primer acte estigués connectat amb s’esport, ja que “la relació esport i salut és un fet inqüestionable, que cada vegada més, tothom ha acceptat”, i ha apuntat que “la sorpresa és que la millor prevenció de les malalties mentals i les demències, com l’alzheimer, és l’esport, fins i tot més que l’activitat intel·lectual i, per tant, des de les institucions hem de fomentar l’esport”.

Per sa seva banda, Fernando Salom ha assenyalat que “tenim una clara convicció que la salut passa per la promoció de l’activitat física”, i ha afegit que “no hi ha cap medicament que tingui tots els beneficis que pugui donar l’exercici físic i, a més, és gratuït”. 

Finalment, Josep Garriga ha volgut subratllar que aquest és un esdeveniment participatiu, més que no pas competitiu, i ha recalcat que “volem que vingui tothom, a córrer o a caminar”. 

Recorregut i inscripcions

 Ricard Sintes, coordinador de sa cursa, ha explicat que es recorregut passarà per es centre de Maó i per es monuments històrics més rellevants de sa ciutat, i que serà un circuit ràpid i vistós. Es recorregut consistirà en un itinerari urbà de 5 kilòmetres, en es qual es podran fer una o dues voltes., i també hi haurà una prova curta per a al.lots/es. 

Sa inscripció té un cost de 4 euros si es fa de manera anticipada a través del web www.elitechip.com, o de 5 euros si es fa es mateix dia de sa cursa, des de dues hores abans de s’inici. Sa inscripció per as menors d’11 anys és gratuïta.

Festa de s'Esport as Carrer

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*