Tret de sortida a nes campionat de La Bolla per parelles

Joc de La Bolla
Compartir

Tret de sortida a nes campionat de La Bolla per parelles

Joc de La Bolla
Avui dimars a les 19 hores, es donarà el tret de sortida al Campionat de La Bolla per per parelles, organitzat per el CCE Sant Lluís, amb la col.laboració del Govern de les Illes Balears, amb motiu del dia de Ses Illes Balears.

Cinc son les parelles que competiran en una lligueta,  per classificar-se per la final, que es jugarà dissabte 4 de Març a les 18 hores. Els germans Santi i Marc Quevedo debutaran avui a les 19 hores, jugant contra en Rosendo Pons i en Benito Sintes. A les 20 hores es completarà la primera jornada, amb la partida entre en Miquel Fullana i Migue Casanovas, contra Rafa Bey i Joan “Kina”. En aquesta primera jornada descansarà la parella formada per Joan Hernández i Josep Sales. 
En la imatge que acompanya aquesta informació, teniu el calendari de partides d’aquest Campionat. Unes partides que es jugaran a Sant Lluís, l’únic poble que manté viu aquest Joc Popular, en el Jugadero  situat al Carrer Sant Lluís, nombre 56, en el local del Bar Restaurant La Bolla.Resultats Joc de la Bolla
Informa: Xus Rotger

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*