Posam valors a s’esport-volei
Compartir

Es volei, protagonista des programa Posam valors a s’esport

Posam valors a s’esport-volei

Es pavelló municipal de Ciutadella va acollir es passat dia 11 una activitat esportiva centrada en es volei que s’emmarca en es programa de Posam valors a s’esport, inclòs al programa de S‘esport per a s’edat escolar. S’objectiu d’aquesta jornada és transmetre valors educatius durant sa competició de s’esport en edat escolar i fomentar i promoure alhora un altre tipus de competició.

Organitzada per es departament d’Esports des Consell Insular de Menorca i sa Delegació de Volei, amb es suport de sa direcció general d’Esports des Govern de ses Illes Balears, s’activitat es va desenvolupar mitjançant dinàmiques diferents:

– Dinàmica des Post-it. Cada equip amb es seu respectiu entrenador/a, cada jugador/a havia d’escriure en un Post-it es que està disposada a donar a s’equip i es que li agradaria rebre. Finalment, s’entrenador/a va llegint cadascun des Post-it per llegir-los. Sa reflexió que es va originar va ser que un equip ha de tenir esportistes disposats a donar es millor d’ell mateix i ha d’estar obert a rebre des seus companys.

– Dinàmica pilota de tenis. Es van fer equips de 2 o 3 persones. Cadascun disposava d’una pilota de tenis on escriure un missatge dirigit a ses grades. S’activitat va fer que pares i mares es relacionessin d’una altra forma amb es i ses esportistes.

Cal destacar que es pares i mares van tenir un paper important durant s’activitat, ja que van rebre missatges molt especials des esportistes amb s’objectiu de promoure un bon comportament a ses grades. Van participar diferents equips de volei de Menorca de ses categories infantil i cadet.

Amb aquest tipus d’activitats Menorca demostra que treballa per ser un referent en es model de formació en s’esport escolar.

Posam valors a s’esport-volei

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *