Presentació CB Boscos 2016-17
Compartir

Festa Groga as pavelló de Calós de Ciutadella

Presentació CB Boscos 2016-17

Es passat dilluns dia 16 de Gener, va tenir lloc s’acte de presentació de tots es equips de sa família del CB Boscos de Ciutadella. Un total de 17 equips, dos d’ells compartits amb el CB Ciutadella, i uns 170 jugadors van desfilar davant s’atenta mirada de familiars, amics i aficionats de s’equip salesià.

Un any més Jordi Anglada és es capità esportiu de s’equip que presideix Lluís Moll. Un coordinador que ha fet créixer exponencialment sa pedrera groga, en qualitat i en quantitat, tot hi que pes que fa a quantitat, ses instal·lacions del CB Boscos es troben as seu límit de capacitat. Sa filosofia d’aquest projecte és continuista, com no pot ser d’altra manera, vistos es resultats positius que està donant sa tasca de Jordi Anglada i sa resta de tècnics que formen, entreno rere entreno, as jugadors i jugadores salesians.

Presentació CB Boscos 2016-17

Una de ses novetats d’aquesta temporada és sa incorporació d’Oriol Pagès, vinculat des de fa anys as bàsquet menorquí, que ha tornat a s’illa després d’estar com ajudant de sa banqueta del FC Barcelona. Pagès està realitzant entrenaments específics de tecnificació dins es club de Calós.

S’acte es va tancar amb una torrada popular, que van poder gaudir tots es presents, en es que va ser una jornada de Festa Groga a Calós.

Reportatge gràfic: Miquel Moll

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *