Presentacion España-Italia Sub-17
Compartir

Es Consell Insular de Menorca dóna suport as partit de futbol internacional sub-17 entre Espanya i Itàlia

Federació, Consell i Ajuntament presenten es partit amistós de dimecres, que espera comptar estafadors 3.500 aficionats

S’esdeveniment esportiu tindrà lloc dia 18 de gener, a les 19 hores, a nes camp Municipal de Maó

Presentacion España-Italia Sub-17

Es conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, ha presentat avui es partit de futbol internacional sub-17 entre ses seleccions d’Espanya i Itàlia que tindrà lloc dia 18 de gener, a les 19 hores, a nes camp Municipal de Maó. Es conseller ha subratllat sa satisfacció des departament d’Esports per poder col·laborar en un esdeveniment d’aquesta categoria que “feia molts anys que no se celebrava a Menorca”. De fet, l’any 1996 va tenir lloc a s’illa un partit entre Espanya i Anglaterra as qual assistiren 3.500 persones.

Company ha agraït públicament sa disponibilitat i es suport del CF Sporting de Mahón, i molt especialment des seu president Fernando J. Osuna. “Es clubs de s’illa i es jugadors tenen una il·lusió màxima per un esdeveniment que és idoni per poder gaudir en família”. Sa col·laboració econòmica des Consell Insular de Menorca és de 15.000 euros, a més de s’aportació en matèria d’infraestructures com sa instal·lació d’una carpa i grades per tal de poder donar més cabuda a més gent.

Miquel Bestard, president de sa Federació de Futbol de les Illes Balears, ha agraït sa feina conjunta entre sa institució insular i s’Ajuntament de Maó; així com sa de la Delegació de Menorca i es president de l’Sporting Fernando Osuna. “Encara que es tracti d’un partit amistós, serà un esdeveniment molt atractiu, ja que són jugadors que ben prest veurem com es converteixen en professionals”, ha dit.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Maó, Carlos Montes, ha destacat que poder veure un partit d’aquestes característiques és tot un privilegi per a qualsevol amant de s’esport. 

Es preu de ses localitats és de 5 euros, s’entrada general, i gratis per als menors de 16 anys. Ses entrades es poden adquirir a ses oficines de sa Federació de Futbol de les Illes Balears (delegació de Menorca), as diferents clubs de futbol de s’illa; o a nes mateix camp de futbol es mateix dia del partit.

Finalment, el conseller Company ha reafirmat el compromís de la institució insular amb la promoció de l’esport. A més, la comitiva que conformen 60 persones coneixerà de primera mà la gastronomia i la cultura de Menorca mitjançant un aperitiu de producte local i un present de benvinguda on també s’adjunta, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Maó, informació de tot el municipi.

Foto: Tolo MERCADAL/menorcaaldia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *