logo-fundacio-per-a-lesport-balear
Compartir

El Govern s’oblida de Menorca a la convocatòria per a la selecció de personal de la Fundació per a l’Esport Balear

La recent publicació al BOIB de la convocatòria per a la selecció d’un total de 43 tècnics, 8 places a Eivissa i 35 a Mallorca, per als programes de tecnificació esportiva del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (CTEIB) ha posat de manifest el menyspreu i la manca de sensibilitat de l’executiu autonòmic amb els habitants de Menorca.

El CTEIB pertany a la Fundació per a l’Esport Balear, un organisme públic que depèn de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports del Govern Balear. El Patronat d’aquesta Fundació ha aprovat la convocatòria i les bases per a la selecció de personal tècnic, amb caràcter laboral temporal, del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears i la creació d’una borsa de treball per a vacants i substitucions per a les mateixes places.

Per aquest motiu, s’han convocat un total de 13 places de director tècnic, 10 a Mallorca i 3 a Eivissa, 26 places de tècnic esportiu, 21 a Mallorca i 5 a Eivissa, i, finalment, 3 places de preparador físic i una per un/a coreògraf només a Mallorca. En canvi, l’esmentada convocatòria no contempla ni una sola plaça a Menorca.

L’agravi comparatiu amb la resta d’illes de l’arxipèlag és evident, i, per aquest motiu, el regidor del PP d’Alaior, Rafel Quintana, ha manifestat el seu rebuig i també la seva preocupació perque considera que “Menorca no es mereix aquesta discriminació per part del Centre de Tecnificació de les Illes Balears i del Govern, que s’oblida una vegada més dels interessos de tots els menorquins”.

Quintana afirma que “CAIB I CTEIB no fan cap esforç en fomentar la tecnificació a l’illa de Menorca. Aquest fet provoca que molts d’esportistes si volen millorar s’hagin de desplaçar fora perque aquí no tenim tècnics ni intal·lacions adients per a fer esport en l’etapa de tecnificació”.

MenorcaMultimedia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *