CCE-Sant-Lluís-Benjamí-C-del-Campió-de-Copa-de-3a-Regional
Compartir

Es Benjamí C del CCE Sant Lluís, Campió de Copa de 3a Regional

CCE-Sant-Lluís-Benjamí-C-del-Campió-de-Copa-de-3a-Regional

Es Benjamí C del CCE Sant Lluís s’ha proclamat aquest diumenge Campió Copa de 3a Regional que engloba equips formats per jugadors de primer any i nascuts el 2008, després d’imposar-se al CF Ciutat d’Alaior per (3-0).

S’equip entrenat per Albert Pons i Jose Cortés va posar així sa cirereta a una competició magnífica, en sa qual han brillat com petites joies des planter. S’equip blavós a mostrat uns numeros espectaculars, amb set victòries en set partits i un registre de gols de 39 a favor i tan només 9 en contra, fruit des treball d’una generació que ve millorant a passos de gegant des des seus inicis.

Es títol no ha de ser més que un extra de motivació per a aquest grup que compta a ses seves files amb jugadors amb molt d’amor per aquest esport.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *