Trobada Boccia
Compartir

Trobada de Boccia adaptada as poliesportiu municipal des Mercadal

S’activitat s’emmarca en es programa “Moviments per Viure”, una iniciativa organitzada per sa Conselleria d’Esports en col·laboració amb sa Conselleria de Benestar Social i Família

Trobada Boccia

Es poliesportiu municipal des Mercadal va acollit la setmana pasada una nova edició de sa trobada de Boccia adaptada. Aquesta activitat que s’emmarca en es programa “Moviments per Viure” organitzat per sa Conselleria d’Esports en col·laboració amb sa Conselleria de Benestar Social i Família. Aquest programa té per objectiu fomentar sa pràctica d’activitat física i, en aquest cas, entre el col·lectiu de gent gran.

Es conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, ha assistit a s’acte, així com a sa posterior entrega de trofeus. Un esdeveniment molt animat que ha comptat amb sa participació dels geriàtrics de tota s’illa.

“Cada trimestre organitzam una trobada amb es geriàtrics de Menorca per tal de difondre s’activitat física entre es seus usuaris”, ha dit Company. En es cas de sa Boccia, es conseller ha subratllat que es tracta d’una activitat adaptada que permet a sa gent gran gaudir amb es seus companys d’aquest esport.

Miquel Company fa una valoració molt positiva d’aquesta trobada de geriàtrics de tota Menorca, ja que fer-se gran no implica deixar de fer una activitat física.

Trobada Boccia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *