futbol-regional-cce-sant-lluis-ud-mahon
Compartir

Regional Preferent menorquina/ 6ª Jornada

Goletjada del UD Mahón a Sant lluís (1-5)

Una eficaç i veloç UD Mahon ha aconseguit emportar-se es tres punts de Ses Canaletes que presentava una de es millors entrades de a temporada. S’equip de Juan Romero ha liquidat es partit a la contra i va posar tot a favor a cinc minuts des descans amb dos gols consecutius que van deixar as de Miki Gomila tocats.

Sa trobada va començar amb molta intensitat i alt ritme, conscients tots dos del que es jugaven a poques jornades des final de sa fase regular. Amb ses baixes d’Orfila, Moyano, Zouhir, Álvaro, Migue Coll i Ricky, es tècnic local va haver de improviar a sa parella Sola i Isaias a sa zona central de la rereguarda, però, malgrat sa seva inhabitual experiència en aquesta posició tots dos van rendir a un bon nivell.

As quatre minuts, donava es primer avís es quadre local amb una rematada de cap de Zurbano a centre de Basili en es qual Rai va haver d’intervenir. Es primer atac amb perill des maonesos acaba en un xut de Tiago que es marxa fregant es travesser, es portaven només deu minuts i es control no existia.

Es locals estaven disputant un partit seriós i amb es pas des minuts anaven arribant per ambdues bandes amb sa qualitat d’Alberto i Basil que estaven aportant verticalitat en es primer tram de sa trobada. A la vora de s’equador des primer temps una combinació visitant entre Tiago i Lacueva va poder acabar en es primer gol des partit si aquest últim hagués encertat en es seu intent de superar a Javi. Tan sols un minut després va poder arribar es gol lluïsser, en d’un servei de córner botat per Alberto que després de diversos rebutjos i rebots dins de s’àrea acaba amb una mitja xilena d’Isaias que Pacheco demunt sa línia de gol enviaba lluny de sa zona de perill. Regional

S’espectador s’estava divertint i només cabia esperar es moment en què un des dos conjunts aconseguís superar sa defensa des seu adversari, van ser es locals es que van colpejar primer. Una acció combinada lluïssera amb centre lateral de Stan troba a Manu as segon pal arribant com un cicló per empènyer amb sa seva cama dreta sa pilota as fons del portal de Rai, minut 24 i es de Gomila es posaven per davant.

Es de Romero seguien a sa seva, més control de s’esfèric que s lluïssers, velocitat i verticalitat en punta d’atac però sense acabar de trobar es punt exacte per superar a Javi, un dels millors del seu equip en aquesta trobada. A sis minuts per arribar as descans va arribar el moment d’inspiració des maonesos, ja que des del minut 38 al 44, van aconseguir donar sa volta as partit i deixar tocats es de Ses Canaletes. Luis Martinez es primer, després d’aprofitar un tumult en interior d’àrea batia a Javi, era el 1-1. Amb s’arbitre a punt d’assenyalar el camí a vestidors, Pacheco després d’una gran intervenció de Javi a xut de Martinez aprofitava es rebuig per batre de potent tir en area petita es porter lluïsser, en un instant, es partit agaça un altre rumb.

Es pas per vestuaris havia de ser clau per recol·locar es equips i donar aire a un partit intens, no obstant això, després de a reanudacio i dins eprimer minut, un córner botat per Tiago era rematat de cap per Sergi Riudavets a fons de a xarxa, cop dur i de qual ja no es va aixecar s’equip de Gomila. Tot i no abaixar es braços en cap moment i buscar es retallar distàncies, es CCE queda tocat, es maonesos trobaven més espais amb uns blaus més estirats i podia arribar ses contres que matessin definitivament es partit. Dues intervencions de Rai a xut de Zurbano i Sola va poder ser es punt de partida a un segon temps diferent però es porter es va mostrar encertat durant es instants claus.

RegionalA sa contra i amb espais van fer sang es de Romero, Cabiró a plaer i després d’un contraatac per banda dreta anotava es 1-4 as 71 i Cardona en un estrany córner que semblava gol olímpic acaba per deixar es partit amb el marcador assenyalant un 1-5 dur però alhora motivador.

Res més acabar i ja a sla caseta, sa ment des blaus prengue un nou rumb, el CF Sporting de Mahón és es proper objectiu, un nou partit clau a tres jornades des final per superar mentalment s’envit davant la UD Mahon. No obstant això, no serà fàcil, es de sa carretera de Sant Lluís estan igualats a punts amb el CCE Sant Lluís, qui venci donarà un pas ferm a seminfinales. Personalitat, ambició i fortalesa mental per superar les adversitats, queda lliga i queda futbol per capgirar aquest relliscades, que no es dubti d’aquest equip.

FITXA TECNICA

1  CCE SANT LLUIS: Javi, Alejandro (Busu), Sola, Isaias, Juli (Jordi), Loren, Stan, Manu (Toni Vinent), Basili (Carlos), Alberto i Zurbano

5  UD MAHON: Rai, Pacheco, Cardona, Sergi, Ezequiel (Coll), Pedro, Jaime (Soto), Luis Martinez, Migue (Cabiro), Tiago (Pasantes) i Lacueva (Joshua)

ARBITRE: Nil Torras Cubas, auxiliat a les bandes per Torras i Coll.

GOLS: 1-0 Min. 24: Manu, 1-1 Min. 38: Luis Martinez, 1-2 Min. 44: Pacheco, 1-3 Min. 46: Sergi Riudavets, 1-4 Min. 71: Cabiró, 1-5 Min. 90: Cardona.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *