miquel-quesada-sergi-reurer-lo-esport
Compartir

Miguel Quesada torna a competir amb Lô Esport

Després d’un temps retirat, s’atleta olímpic de 37 anys retroba amb Lô Esport sa motivació per tornar a córrer a cross

IMG-20161018-WA0003.jpgAmb s’objectiu prioritari de disfrutar, Miguel Quesada (1979), que es va retirar fa dos anys de sa competició d’alt nivell, torna a tenir fitxa federativa. Ara, el sabadellenc ha recobrat forces i tornarà a posar-se ses vambes enrolat a ses files de Lô Esport, ja que ha fixat sa seva residència a s’illa.
Quesada va deixar s’atletisme el 2014, després d’haver competit en s’elit des de l’any 2001.

Es vallesà destaca en es 800 metres llisos, tot i que també ha disputat altres distàncies, com ara es 1.500 m.

Té escrit amb majúscules as seu envejable currículum sa participació en dos Jocs Olímpics (2004 i 2008) i una medalla de plata en s’europeu de Birmingham (2007), a més d’incomptables campionats de Catalunya i d’Espanya.

Quesada a s’europeu

Ara, però, a Menorca ha retrobat s’esperit necessari per tornar a competir i aquesta temporada participarà as campionats de cross insular i autonòmic. Tindrà fitxa federativa amb Lô Esport. Ho fa «com a hobby», per ajudar una mica es club, tot i que tampoc es tanca cap porta: «De moment no em plantejo fer pista. De moment. L’important és tornar a l’activitat i aportar el meu granet d’arena al club.»  D’aquesta manera i amb l’ànim de qui s’ho vol passar bé, no es planteja tornar a fer pista: «Aquesta és la intenció, sense més ambició que divertir-me corrents i intentant entrenar-me entre tres o quatre dies a la setmana.»

De fet, Quesada mai s’ha desvinculat del tot des món de l’atletisme. Des que es va retirar ha IMG-20161017-WA0007.jpgentrenat diversos grups d’atletes.

I en aquesta línia, aquest mes de setembre s’ha posat as capdavant de s’equip tècnic de Lô Esport. Per tant, s’excorredor del JA Sabadell i del FC Barcelona desenvoluparà de nou sa faceta d’atleta mentre se centra, però, en s’evolució i la posada a punt de joves i no tan joves a s’Escola d’Atletisme que té es club a Maó, a sa pista municipal.

Podrem veure es seu debut amb sa samarreta de Lô Esport dia 20 de novembre, as cross de Ferreries, es primer de sa temporada.

Així idò, amb ell es club groc-i-blau completa un trident temible, amb es també triatleta Paco Arnau i amb es jove Sergi Reurer. Açò sí, sempre pendents que aquest mes no es tanqui amb més fitxatges.

 

L’atleta olímpic (a la dreta),

juntament amb Sergi ReurerFaldon Lô Esport

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *