jornades-mes-enlla-esport
Compartir

Ses “V Jornades Més Enllà de L’Esport” esperen comptar enguany amb gairebé seixanta inscripcions

jornades-mes-enlla-esport

Es conseller d’Esports Miquel Company, ha presentat avui juntament amb es regidor d’Esports de s’Ajuntament de Ciutadella, Josep Juaneda, i sa delegada a Menorca de la Fundació Balear per a s’Esport, Montse Cardona, sa cinquena edició de ses “Jornades Més Enllà de l’Esport”. Aquesta proposta neix de sa necessitat de transmetre i difondre coneixement en es món de s’esport, des d’una visió innovador de sa pràctica esportiva.

Sa iniciativa conjunta entre Consell Insular de Menorca, Govern de ses Illes Balears i Ajuntament de Ciutadella posa a l’abast de tothom s’aprenentatge des grans referents en es canvi de paradigma en es món de s’esport. Així, i gràcies a s’empenta des programes col·laboradors “Posam valors a l’esport” (Govern de ses Illes Balears), “Eduquem amb l’esport” (Ajuntament de Ciutadella) i “L’Esport a debat” (Consell Insular de Menorca), aquestes jornades permeten donar a conèixer una nova forma d’entendre sa pràctica espotiva, respectuosa amb sa salut i basada en es valors educatius.

“Per as Consell Insular de Menorca, i en concret des des Departament d’Esports, és un plaer poder impulsar tota aquella activitat que fomenti s’àmbit esportiu i on as darrere hi hagi un debat seriós centrat en es valors educatius”, ha dit Miquel Company. Es conseller ha subratllat s’atractiu d’un programa que tindrà lloc es dies 14 i 15 d’octubre a sa Sala d’Actes de sa Casa de Cultura de Ciutadella.

Per sa seva banda, es regidor Josep Juaneda ha recordat que a ses jornades tornaran a estar presents es pilars fonamentals de sa salut, es rendiment i s’educació. Es programa comptarà amb sa intervenció de reconeguts experts en sa matèria (veure díptic adjunt). S’objectiu és proporcionar as assistents diferents eines i metodologies basades en una visió global de s’esport; així com oferir nous plantejaments en s’educació física orientats a realitzar una pràctica en s’activitat física i esportiva de forma integrada.

“Un dels principals avantatges de ses jornades és que abasten diferents perfils professionals des món de s’esport”, ha afegit Montse Cardona. Sa delegada a Menorca de sa Fundació Balear per a s’Esport ha dit que ses jornades compten amb 42 inscrits, però que “d’aquí a divendres s’espera arribar as 55 o 60 inscrits”.

Ses jornades són gratuïtes, però cal inscriure’s prèviament a través de s’e-mail mcardona@fundacioesportbalear.es

diptic-jornades-mes-enlla-esport

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *