cartell-presentacion-cce-sant-lluis-2016
Compartir

escut-cce-sant-lluisEs Camp Municipal de Ses Canaletes tornarà a presentar ses seves millors gales per a sa presentació dess equips i jugadors de totes ses seccions des CCE Sant Lluís que tindra lloc avui capvespre a partir de les 19: 30 hores

Com és tradició des de fa diversos anys, un a un els jugadors que componen es diferents equips as costat des seus entrenadors aniran sortint as camp on seran rebuts per familiars i amics en la posada en escena i inauguracio d’una nova temporada. Des de ses primeres plantilles fins as més petits de sa Entitat lluïssera gaudiran d’un capvespre festiu on sa força d’una massa social que any a any va creixent acabarà en es verd del feu lluïsser per immortalitzar un nou moment històric per a tot el CCE Sant Lluís.

presentacion-cce-sant-lluis-2016

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *