cartel-kayak
Compartir

Es Consell dóna suport a una nova edició de ses Jornades Menorca en Kayak

Es conseller d’Esports, Miquel Company, va presentar una convocatòria que enguany compta amb 40 participantscartel-kayak

Es conseller d’Esports, Miquel Company, va presentar as Grau una nova convocatòria de ses Jornades Menorca en Kayak. Ses jornades, que se celebren des 8 as 16 d’octubre, tenen com a plat fort sa ja consolidada “Volta a Menorca” que tindrà lloc entre es dies 8 i 14 d’octubre i que compten -segons ha explicat s’organitzadora M. Teresa Gustems- amb 40 inscrits. “Per al Consell Insular de Menorca és un plaer poder col·laborar amb les entitats que fan un esforç per tirar endavant la part esportiva i formativa d’aquesta modalitat”.

D’aquesta manera, es departament d’Esports integra ses Jornades en es programa “L’Esport a debat” a través des qual s’oferirà sa proposta de conferència “De Portbou a Hendaia en caiac, volta a sa península Ibèrica” a càrrec de s’esportista Arkaitz Erkiaga. Sa ponència tindrà lloc dia 15 d’octubre, a les 19 hores, as Consell Insular de Menorca.

presentacio-jornades-kayak

“Estem molt orgullosos de poder mantenir aquest esdeveniment l’objectiu principal del qual és la promoció del caiac de mar, entès com a un esport de lleure i d’exploració”, ha explicat M. Teresa Gustems. S’organitzadora ha subratllat també sa idoneïtat de promocionar es destí de Menorca com a destí definit per a sa pràctica des caiac de mar. Enguany tant es cursos tècnics com ses Jornades en general són un èxit de participació.

Finalment, Joana M. Seguí ha explicat sa seva experiència personal com a una de ses esportistes més veteranes de sa ‘Volta a Menorca’. “Quan agafo el caiac i em poso a remar, m’oblid de tot, per a jo és com una meditació que em permet integrar-me en la naturalesa”. “És una experiència que és difícil d’explicar amb paraules, cal probar-ho”, ha afegit Seguí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *