futbol-reg-16-17-cce-sant-lluis-cd-migjorn
Compartir

Golejada del CCE Sant Lluís al Migjorn a Ses Canaletes (5-0)

Dos gols de Zurbano, un de Loren, un de Ricky i un altre de Jordi Gonzalez van donar sa victòria as de Micki Gomila enfront del CD Migjorn que no va aconseguir anotar en es partit. Després de guanyar a sa primera jornada a Ses Canaletes, es blaus van tornar a demostrar que es feu lluïsser volen que sigui un fortí i en ell han de treure es màxim nombre de punts possibles per poder tenir opcions d’aconseguir una plaça en semifinals.

Es locals arribaven as partit amb ses baixes de Joan Orfila, Migue Coll, Toni Vinent, Zouhir, Diego, Basili i Alejandro, però s’amplitud de plantilla li va permetre afrontar una trobada on amb es 3-0 li va servir as tècnic local per donar minuts a jugadors que encara estan en sa seva particular pretemporada i as joves que es van incorporar a s’equip procedent des juvenil.

A sa primera part es va veure un treballat equip visitant que va posar molta disciplina en tasques defensives però amb escassetat d’enganxada a sa seva zona d’atac. Es nostres van portar sa batuta des partit en tota sa primera meitat des partit arribant amb dificultat a s’area contrària fruit de sa bona feina des de Victor Perez en defensa. Regional

As minut 19 va poder inaugurar es marcador Zurbano, però sa seva rematada de cap a centre de Moyano va fer intervenir a Chelus que desvia a córner. Es de Gomila portaven totalment es ritme de partit i en es 21, Loren de volea envia es seu xut fora, molt a prop des pal esquerre visitant. A poc a poc es locals anaven trepitjant àrea, per contra es de Pérez, només a sa contra oferien alguna petita mostra ofensiva, sa seguretat i bona feina de Sola i Alvaro a sa zona central defensiva evitava qualsevol acostament visitant a sa porteria de Javi.

Es primer xut a porta del CD Migjorn no va ser fins al minut 37, quan després d’una falta frontal en sa qual es porter local surt a aclarir de punys, sa rematada posterior de Diaz després recollir es rebuig es va anar lleugerament per sobre de sa meta de Javi, va ser pràcticament s’única ocasió des den Víctor Pérez en tot es partit.

A la vora des descans, minut 44, va arribar es tant psicològic a favor des locals, pilota que recull Loren en camp contrari i que surt en conducció per sa part central des camp, Zurbano i Alberto buscaven es desmarcatge per rebre s’esfèric des migcampista lluïsser , que pren sa bona decisió de llançar a porta ajustant sa pilota as pal dret de sa porteria de Chelus, pilota a sa xarxa i 1-0 per as de Gomila as descans.

p1090869El segon temps va començar amb sa mateixa dinàmica, el CCE controlant i portant sa pilota a tots dos costats en jugades elaborades i un CD Migjorn treballador que només podia sortir a la contra per inquietar sa defensa lluïssera, ess locals havien de tancar es partit com més aviat millor per no deixar-se empatar o remuntar es partit. As minut 55 una centrada rasa des de banda esquerra d’Alberto era rematat per Zurbano, s’ariet pamplonès envia sa pilota fora amb tot de cara. As 63, internada en s’area de Stan per es costat dret i es lateral Hector el fa caure, penal clar que Zurbano s’encarrega de materialitzar, encara que amb sospir, 2-0 i partit de cara.

Amb es segon gol, es de Pérez van fer un pas endavant a sa recerca de retallar distàncies i ses substitucions de Gomila per donar un nou aire as seu equip van sorgir efecte. Zurbano en es 73 a centrada de Juli baixa sa pilota amb es pit a s’interior d’àrea i a plaer anota es seu segon gol, tercer per as locals. Es partit va quedar vist per a sentència, però s’energia i ambició des més joves per demostrar que poden tenir minuts en aquest equip i es majors espais van donar a Jordi Gonzalez i Ricky s’oportunitat d’anotar es 4-0 i 5-0 respectivament.

Final de sa trobada, tres punts merescuts per as de Gomila i nou objectiu, sa visita a Sant Antoni per enfrontar-se a s’Atletic Ciutadella amb sa intenció de sumar es tres primers punts com a visitants.

FITXA TECNICA

5  CCE SANT LLUIS: Javi (Cicuendez), Carlos (Busu), Sola, Alvaro, Juli, Moyano (Stan), Loren, Manu, Alberto (Jordi), Isaias i Zurbano (Ricky)

0  CD MIGJORN: Chelus, Biestro (Garcia), Huguet, Diaz, Salas, Torres, Mercadal, Pascual (Verdu 66′), Caballero (Gomila), Martin i Pico.

ARBITRE: Pedro Bermudez Balbín, auxiliat a ses bandas per Teixidor i Torras.

GOLS: 1-0 Min. 44: Loren, 2-0 Min. 63: Zurbano, 3-0 Min. 73: Zurbano, 4-0 Min. 84: Jordi, 5-0 Min. 87: Ricky.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *