firma-convenio-san-silvestreImatge de sa signatura des conveni entre s'alcaldessa, Misericòrdia Sugrañes, i sa presidenta de Lô Esport, Lucien Paul)
Compartir

S’Ajuntament d’Alaior i Lô Esport ja preparen sa 6a edició de sa cursa San Silvestre Nocturna

firma-convenio-san-silvestre
Imatge de sa signatura des conveni entre s’alcaldessa, Misericòrdia
Sugrañes, i sa presidenta de Lô Esport, Lucien Paul)

S’Ajuntament d’Alaior col·laborarà un any més en s’organització de sa tradicional cursa San Silvestre Nocturna Ciutat d’Alaior, denominada com “sa popular més loca”, que enguany celebrarà sa seva sisena edició, com és habitual, es dia abans de Cap d’Any, es 30 de desembre, a Alaior.

Avui mati s’alcaldessa des municipi, Misericòrdia Sugrañes, i sa presidenta de Lô Esport, Lucien Paul, han firmat un conveni de col·laboració per a s’organització de sa iniciativa que, com es darrers anys, serà tot un espectacle molt divertit de música, llums i esport, ideal perque puguin participar persones de totes ses edats. Es recorregut de sa cursa serà, com sempre, per es carrers més cèntrics de sa població. Sa Sant Silvestre Nocturna d’Alaior s’ha convertit en un referent a nivell de tota Menorca i part de Balears, l’any passat van participar més de 600 persones, i, per aquesta nova edició, a hores d’ara ja han confirmat sa seva participació en s’esdeveniment esportistes i clubs provinents de Mallorca.

Convé recordar que l’any passat Lô Esport va donar un euro a s’Associació de Pares de Fillets amb Càncer de Balears (ASPANOB) per cada participant arribat a meta, en sa cinquena edició de sa cursa San Silvestre Nocturna Ciutat d’Alaior 2015. Sa vertent solidaria d’aquest esdeveniment és present any rera any.

MenorcaMultimedia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *