presentacio-cursa-contra-el-cancer
Compartir

Presentada sa Cursa solidària contra el càncer a Alaior

presentacio-cursa-contra-el-cancer

Es pròxim diumenge dia 2 d’octubre s’associació AECC i Lô Esport, amb sa col·laboració de s’Ajuntament d’Alaior, organitzen la II cursa/marxa contra el càncer que no tindrà caràcter competitiu i es podrà fer corrent o caminant. Sa recaptació que s’obtengui anirà destinada íntegrament a s’associació, per posar en funcionament un servei de fisioteràpia gratuït per malalts de càncer.

L’any passat van ser més de 700 participants que van aportar es seu granet d’arena per millorar sa qualitat de vida des malalts, ja que és important que sentin es recolzament des ciutadans perque entre tots es poden sumar molts kilòmetres de solidaritat.

Si voleu participar, podeu formalitzar ses inscripcions a sa web www.loesport.es, al link «próximas competiciones» o venir una hora abans a sa Plaça des Ramal d’Alaior. Sa cursa començarà a les 10.30 hores, després de ses competicions infantils. Enguany s’ha dissenyat un circuït que serà més atractiu per es camí d’en Kane amb sortida i arribada a Es Ramal. Més o menys són 5 kilòmetres sa volta completa i s’adequarà un punt de gir a sa meitat des recorregut pels que no vulguin fer tanta distància.

Totes ses persones que no puguin participar en sa cursa i vulguin col.laborar amb un donatiu, poden fer-ho també a través de sa web www.loesport.es a partir de 2 euros.

A  participar toquen!cartell-cursa-solidaria-contra-el-cancer

MenorcaMultimedia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *