presentacio-ferre-16-17-1
Compartir

Escut gros CE-Ferreries220 jugadors (14 equips + escoleta) a sa presentació del Ferre 2016/17

presentacio-ferre-16-17-1

Es passat divendres un total de 220 jugadors (14 equips + escoleta) van pasar per es Camp de Sant Bartomeu el divendres fosquet a sa Presentació del C.E.Ferreries. Sortint d’un a un tots es equips de s’Entitat començant pes Pre-Benjami A i B d’Eugeni Marti, delegat Fede Goñalons i ajudants David Florit i Esteban Barber ; a continuación es Benjami C de Carlos Febrer i Toni Bosch, Benjami B de Tomeu Capó i Josep Mercadal, Benjami A de Vicent Mira i Llorenç. Després van sortir es Alevi B de Lluis “Calafi” i Rotger, i Alevi A de David Segui, Sergi Coll i Xim Florit . S’infantil de Fredo Goñalons i Manuel Blanco. Es Cadet B de Xavi Mora i Xec Salord. El cadet A de Tiago Sansaloni i delegat en Toni. Juvenil B de Nan Moll i delegat en Miquel. Juvenil A de Joan Melia,Toni Martinez,Toni Barber i delegat en Carlos LLopis.
Despres va surtir Sa Novetat del Club: El equip Futbol Sala Femení dirigit per en Toni Goñalons.
Per ultim s’equip Regional de Pere Genestar i Toni Hidalgo, delegats Guel Torrent i Anastasio Rodriguez, acompanyats pes més petits del Club, es fillets de P-4 i P-5 –escola de futbol a es poli dirigits per en Xavi Mora i ajudat pe Alex Hidalgo-. 

Sa coordinació des equips de Futbol 11 a carrec de Joan Meliá.
Sa coordinació des equips de Futbol-8 a carrac de Toni Martinez. En Toni ademés durà a terme s’altre novetat de aquesta temporada: el programa de Tecnificacio.

Sa presentació tenia un convidat especial com a Speaker: DJ Chicha, que després de presentar tots es jugadors, va passar e micro a President des Club Damiá Marqués per dirigirse a un bon grapat de socis i aficionats des Club. Després a sa regidora, na Queta –acompanyada per es batle Josep Carreras- també es va dirigir as public, després es torn va ser per es coordinador Joan Melià, en David Seguí com a capità de s’equip de Regional, i es darrer va ser en Pere Genestar com a entrenador de s’equip Regional.

Sa festa va continuar amb un molt bon ambient i molta gent, amenitzada per en DJ Chicha , i una Torrada popular.

Reportatge gráfic: Eugeni Martí

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *